Nuorisokerho kokoontuu 5.9 alkaen

Kanjonin koulun teknisen työn luokassa keskiviikkoisin klo. 18-20

Martti Malisesta kunniapuheenjohtaja

Ylimääräinen vuosikokous järjestettiin 16.5.2018 Kaukajärven vapaa-aikatalolla. Kokouksen tarkoituksena oli esittää Hervannan-Kaukajärven kalakerholle järjestyksessään toista kunniapuheenjohtajaa. HeKan ensimmäinen kunniapuheenjohtaja on Erkki Hiekkasalmi. Kalamiesillan runsaslukuisa yleisö hyväksyi yksimielisesti hallituksen esityksen ja Martti Malisesta tehtiin kunniapuheenjohtaja.

Tilaisuudessa Hekan perustajajäsen Seppo Uskali piti hienon puheen Martin saavutuksista, hänen pitkällä puheenjohtaja kaudella. Sepon puhe on luettavissa pdf muodossa tästä linkistä

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön puheenvuorossa Jyri Haapanen kertoi Martin tekemästä työstä vapaa-ajan kalastuksen edistämiseksi. Martti on ollut yli 20 vuotta aiemmin Hämeen- ja nykyisin pohjois Hämeen piirihallituksen jäsen. Myös Martin pitkäaikainen työ nuorien kalastajien eteen tuli esille puheessa.

Tämän jälkeen HeKan hallitus luovutti Juupajan Tony Anderssonin visakoivusta tekemän kunniapuheenjohtajan nuijan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ylimääräinen vuosikokous ja kalamiesilta 16.5.2018

Hervannan-Kaukajärven Kalakerho ry hallituksen kokouksessa 9.4.2018 hallitus on yksimielisesti päättänyt esittää Martti Malista kunniapuheenjohtajaksi. Asiasta järjestetään ylimääräinen vuosikokous kevään kalamiesillan yhteydessä. Kokouskutsu alla.  

Kokouksen jälkeen on kalamiesilta. Tilaisuudessa esitellään kesän uistelukilpailut ja palkitaan pilkkimestarit. Kannattaa myös varata rahaa mukaan, sillä paikalla on uistinmyyjiä. Kakkukahvit!

 

AIHE:             Ylimääräinen vuosikokous

AIKA:             16.5.2018 18:00-

PAIKKA:         Kaukajärven vapaa-aikatalo

  1. Kokouksen avaus
  2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa (ja kaksi ääntenlaskijaa)
  3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
  5. Esitetään Martti Malista kunniapuheenjohtajaksi
  6. Kokouksen päättäminen

 

Hallitus

 

Merikisa Ihattulassa 24.2.2018

Sarkolan osakilpailu Kulovedellä 24.2.2018 joudutaan perumaan autojen pysäköintitilan puutteen vuoksi.

Koska kilpailukalenteriin alun perin merkitty Meri-Ihattulan osakilpailu muuttui Eräpyhän kisaksi, ja koska kiinnostusta on ilmennyt meriretken tekemiseen, pidetään kilpailukalenteriin 24.2.2018 merkitty kisa Meri-Ihattulassa.

Helenin Ville on varannut bussikuljetuksen siten, että lähtö on Hervannan kirkon edestä klo. 4:30, minkä jälkeen Kaukajärven vapaa-aikatalon parkkipaikan kautta noin klo. 4:40.  Lisäksi yksi pysähdys matkalla olisi Länsi-Tampereella Kolmenkulmassa.

Bussikuljetuksen hinta on Hekan jäseneltä 15 € ja ulkopuoliselta 20 € (junnut ilmaiseksi). Varatkaa tasaraha mukaan.

Pilkkitoimikunta

 

Kalakummipilkitys

Kalakummipilkitykset kevään -18 osalta ohi. Kiitokset kaikille osallistuneille, sauna myöhemmin ilmotettuna ajankohtana.