Liittyminen

Liittymismaksu on aikuisjäseniltä 50 € ja nuorilta alle 18-vuotiailta 0 €. Jos perheen muita henkilöitä liittyy kerhoon, he ovat liittymismaksusta vapaat. Perheestä vain yksi henkilö maksaa täyden liittymismaksun.

Jäsenmaksu on jokaiselta aikuisjäseneltä 35 €/v, eläkeläisiltä 20 €/v ja alle 18-vuotiailta 5 €/v. Jäsenmaksunsa suorittanut jäsen saa jäsenetuna postissa kotiinsa Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön julkaiseman Vapaa-ajan Kalastaja- lehden.

Eläkeläisillä on ilmoitusvelvollisuus, jos he haluavat hyväksensä alennetun jäsenmaksun.

Varusmiespalvelusvuodelta ei tarvitse maksaa jäsenmaksua. Jäsenen on kuitenkin ilmoitettava hallitukselle, jos haluaa edellä mainitusta syystä vapautua jäsenmaksusta.

Kerhossamme ei ole jäsenkiintiötä, joten jäseneksi voi liittyä toimittamalla hallitukselle tai hallituksen jäsenelle vapaamuotoisen jäsenhakemuksen sekä yhteystiedot (nimi, osoite, syntymäaika ja puhelinnumero) ja maksamalla liittymis- ja jäsenmaksunsa saamallaan maksukuitilla (myös verkkopankkituloste käy), joka on samalla jäsenkortti. Uudet jäsenet hyväksyy HeKa ry:n hallitus.

Osoitteenmuutokset voi ilmoittaa jäsenasiainhoitaja (kts. yhteystiedot) tai Vapaa-ajan Kalastaja- lehteen, josta muutos päivittyy HeKa ry:n tietoon.

SVK lähettää laskun jäsenmaksusta liittyneelle. 

Täytä oheinen jäsenhakemuslomake. Otamme yhteyttä!

* = tieto vaaditaan