Liittyminen

Liittymismaksu on 2024 alkaen 0€ kaikilta uusilta jäseniltä.

Jäsenmaksu on jokaiselta aikuisjäseneltä 40€/v, eläkeläisiltä 25 €/v, naisilta 25€/v ja alle 18-vuotiailta 5 €/v. Jäsenmaksunsa suorittanut jäsen saa jäsenetuna postissa kotiinsa Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön julkaiseman Vapaa-ajan Kalastaja- lehden sekä tietysti järjestö  kattavat jäsenedut (lisätietoja lehdessä).

Eläkeläisillä on ilmoitusvelvollisuus, jos he haluavat hyväksensä alennetun jäsenmaksun.

Varusmiespalvelusvuodelta ei tarvitse maksaa jäsenmaksua. Jäsenen on kuitenkin ilmoitettava hallitukselle, jos haluaa edellä mainitusta syystä vapautua jäsenmaksusta.

Kerhossamme ei ole jäsenkiintiötä, joten jäseneksi voi liittyä toimittamalla hallitukselle tai hallituksen jäsenelle vapaamuotoisen jäsenhakemuksen sekä yhteystiedot (nimi, osoite, syntymäaika ja puhelinnumero) ja maksamalla liittymis- ja jäsenmaksunsa saamallaan maksukuitilla (myös verkkopankkituloste käy), joka on samalla jäsenkortti. Uudet jäsenet hyväksyy HeKa ry:n hallitus.

Osoitteenmuutokset voi ilmoittaa jäsenasiainhoitaja (kts. yhteystiedot) tai Vapaa-ajan Kalastaja- lehteen, josta muutos päivittyy HeKa ry:n tietoon.

SVK lähettää laskun jäsenmaksusta liittyneelle. 

Täytä oheinen jäsenhakemuslomake. Otamme yhteyttä!

* vaadittava kenttä