Julkaistu

MATO-CUP 2022

Lopulliset cup-pisteet osakilpailun 4/4 jälkeen: kokonaistilanne

 • Kesän 2022 mato-cup voittajat
  • Miehet: Markku Hiltunen
  • Naiset: Tuula Turpiainen
  • Nuoret: Jere Mäntylä

Osakilpailu 1/4 – Mestaruusmato – Loukonlahti, Pirkkala, Pyhäjärvi 7.6.2022 Tulokset

 • Mestaruusmato ongittiin tutussa paikassa Loukonlahdella. Osallistujia oli mukava määrä ja keli oli kesäisen aurinkoinen. Kerhon mestariksi onki miesten sarjassa kisannut Kyösti Tenkanen. Naisten sarjan voiton vei Oili Malinen ja nuorten sarjan Jere Mäntylä. Onnittelut voittajille.

Osakilpailu 2/4 – Säkkölänjärvi, Kangasala 28.6.2022 Tulokset

 • Uusi kisapaikka Säkkölänjärvellä ja kalaa tuli ihan kohtuullisesti. Rantaheinikot olivat jo kasvaneet korkeiksi joten ajankohta tälle kisalle voisi olla seuraavalla kerralla aikaisempi. Keli oli helteinen, mutta onneksi pilvinen ja positiivista oli myös että illaksi ennustetut ukkoskuurot kiersivät täysin Säkkölänjärven ja pysyimme kuivina. Itse kisassa eniten kalaa – ja myös suurimman kalan – sai Markku Hiltunen. Nuorisosarjassa voittoon onki Viivi Vihriälä.

Osakilpailu 3/4 – Pelisalmi, Längelmävesi 9.8.2022 Tulokset

 • Keli oli taas kesäisen aurinkoinen joten oli mukava viettää ilta ongella. Osallistujiakin oli mukavasti, erityisesti ilahdutti että nuorisosarjalaisia taas mukanana useampi. Nuorissa osakilpailuvoittoon onki Nestori Lahtinen, miehissä Antti Mutanen ja naisissa Tuula Turpiainen.

Osakilpailu 4/4 – Ahvenisjärvi, Hervanta 23.8.2022 Tulokset

 • Mato-cupin finaali ongittiin läheisellä Ahvenisjärvellä. Cupin pistetilanne oli ennen viimeistä osakilpailua tasainen kärjen osalta, ja voittoa tavoittelevien tulikin tässä viimeisessä kisassa keskittyä kovasti matoa varovasti nyppivien pikku-sinttien narraamiseen. Kovimmaksi sinttivintturiksi nousi jälleen Jorma Mäkinen, mutta Markku Hiltunen onnistui säilyttämään cup-johtonsa toisella sijalla. Onnea Cup-voittajalle! Naisten sarjassa Tuula Turpiainen käänsi cupin edukseen tämän viimeisen kisan voitolla. Nuorten sarjassa käytiin kova kisa Jere Mäntylän ja Viivi Vihriälän välillä, mutta lopulta osakilpailu- ja cup-voittajaksi onki Jere.